Kao i predhodnih godina „LIM-PLAST“ redovno učestvuje na Međunarodnom sajmu poljoprivrede u Novom Sadu. Sajam se tradicionalno odrzava sredinom meseca maja a na njemu učestvuju učesnici iz velikog broja zemalja sveta.

Na najvećoj i najznačajnijoj smotri agrara u centralnoj i jugoistočnoj Evropi, istovremeno se prezentuju najnovija tehnička i tehnološka dostignuća u agraru, primena nauke u poljoprivredi, najsavremenija poljoprivredna mehanizacija, proizvodi i usluge.

Međunarodni poljoprivredni sajam je najznačajnija priredba koja se održava na Novosadskom sajmu. Duga tradicija i potvrđen visoki rejting, svrstava Međunarodni poljoprivredni sajam među najvažnije poslovne događaje u oblasti agrara u ovom delu Evrope.

Firma „LIM-PLAST“ je i prosle godine tradicionalno učestvovla na 86. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu gde se predstavila na svom izložbenom prostoru.

Odlična poseta od strane poljoprivrednih proizvođača, poslovnih partnera iz zemlje i inostranstva jos jednom je potvrdila visoki nivo kvaliteta nasih proizvoda.

.